Door uw drukke planning bent u niet vaak thuis. U wilt zich geen zorgen maken over het tijdstip van leveren van uw bestelling en u wilt uw dag niet indelen in functie van de thuislevering van uw pakketten. Met Kiala hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten.

U kiest het meest geschikte Kiala Punt
U kunt uw pakketten afhalen waar en wanneer u wilt! Uw pakket wordt geleverd in een Kiala Punt (supermarkten, benzinestations, krantenwinkels, bloemenwinkels, enz.) van uw keuze. Er is altijd een Kiala Punt bij u in de buurt of vlak bij uw werk of de school van uw kinderen.

Ruime en flexibele openingstijden
’s Ochtends vroeg, ‘s middags, ’s avonds tot 19.00 of 20.00 uur, op zaterdag en soms zelfs op zondag: u haalt uw pakket af waar en wanneer het u het beste uitkomt.

U krijgt bericht zodra het pakket beschikbaar is
Is uw pakket aangekomen in het Kiala Punt? U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail, sms of telefoon. Via www.kiala.nl/tnt kunt u uw pakket op ieder moment op de voet volgen.

Extra veiligheid
Het Kiala Punt vraagt om uw een identiteitsbewijs, daarna ontvangt u direct uw pakket. U tekent op de Kiala terminal bij ontvangst van uw pakket.

Snel
Uw pakket wordt geleverd binnen 24 uur na de ontvangst van het pakket in het Kiala sorteercentrum*. Nadat u een kennisgeving van Kiala heeft ontvangen, kunt u uw pakket afhalen zonder te wachten in lange rijen. 
*Door de voorbereiding van het pakket bij de webshop kan het soms meerdere dagen duren voordat het pakket aankomt in het Kiala sorteercentrum.

Buitenland
Verzending naar het buitenland is alleen mogelijk voor de landen Belgie en Luxembourg.