• Nieuw

Petromax Perkomax percolator zwart

€ 29,50
Inclusief belasting 1-2 dagen

Petromax Perkomax percolator zwart

Aantal
Direct leverbaar

Gebruikt maar in zeer mooie staat. Geen beschadigingen.

Petromax Perkomax percolator zwart


Met de Petromax Perkomax zet u zonder veel moeite heerlijke aromatische koffie en thee. Door het unieke percolator-principe geeft de koffie en thee een heerlijk aroma.

Uitstekend voor alle warmtebronnen
U kunt de Perkomax zowel binnen als buiten gebruiken: het werkt buiten op de grill en in de hete gloed van het kampvuur, evenals binnen op het gasfornuis, een keramische of de inductiekookplaat. U kunt met deze percolator maximaal negen kopjes thee of koffie ineens bereiden. De bereidingstijd hangt af van de temperatuur van de warmtebron en de hoeveelheid water in de kan.

Onvergelijkbare smaak dankzij het percolator-principe
Bij verhitting stijgt het water door een buis dankzij het uitgekiende percolatorprincipe. Aan het bovenste uiteinde van de buis is een rond filter voor de gemalen koffie  bevestigd. Het stijgende water dat uit de bovenkant van de buis komt, sijpelt op het koffiepoeder en loopt vervolgens door een zeef terug naar de pot. Daar vermengt het zich met het water en stijgt opnieuw. Hoe langer het water in de Perkomax circuleert, des te intenser de smaak van de koffie of thee wordt. Dit unieke principe geeft de beste smaken van de thee en koffie vrij. Zo lukt het u thuis, op de camping of andere buitenactiviteiten zonder veel accessoires om een ​​aromatische volle koffie te bereiden.

Petromax: een stoere en complete outdoor cooking-ervaring

Petromax is een toonaangevende, Duitse fabrikant van producten voor Outdoorgebruik.  De focus ligt op vuur, licht, buiten koken, bushcraft, survival en overleven in de natuur. Een breed assortiment met producten die traditie en innovatie op een leuke manier combineren. Van Dutch Ovens en bakpannen tot grills, stoves en kookplaten. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit, duurzaam en beschikken over stoere details.

De producten van Petromax zijn ontworpen voor iedereen die tijdens een outdoor-avontuur goed uitgerust wil zijn en de voorkeur geeft aan duurzame en hoogwaardige producten. Producten met een eenvoudige en duidelijke functie.

Petromax: de geschiedenis

Max Graetz, de uitvinder van de petroleumlamp, zou verbaasd zijn als hij zou weten dat Petromax vandaag de dag zoveel meer is dan een lamp. 100 jaar na “petroleum Maxe”, zoals zijn vrienden hem noemden, vestigde Graetz het merk Petromax. Tegenwoordig produceert het merk nog steeds lampen maar is Petromax ook het merk voor grillen, buiten koken, bushcraft en overleven. Met passie voor de producten en het enthousiasme van de klanten heeft Petromax een stevige basis voor dit traditionele merk opgebouwd.

3912092005
1 Item
Nieuw product