€ 5,00
Aflevering op een DHL Parcelshop bij u in de buurt
Aflevertijd 24 uur.
Niet verzekerd.  

€ 6,50
Aflevering op een DHL Parcelshop bij u in de buurt.
Aflevertijd 24 uur. 
Verzekerd pakket.

€ 5,75
Aflevering aan huisadres
Aflevertijd 24 uur.
Niet verzekerd.

€ 7,25
Aflevering aan huisadres
Aflevertijd 24 uur. 
Verzekerdpakket

Ligt er een pakket voor u klaar op een DHL Parcelshop, dan ontvangt u automatisch een sms of e-mail. Wanneer een zending niet direct wordt opgehaald dan ontvangt u nog twee herinneringsberichten. Het pakket blijft 7 dagen op het DHL Parcelshop liggen.  

Klik hier voor de bezorgtijden bij u in de buurt.

Wat is een DHL PARCELSHOP?
DHL PARCELSHOP is een locatie bij u in de buurt waar u pakjes kunt ophalen en/of verzenden. Vaak is het DHL PARCELSHOP  gevestigd in een winkel en kent ruime openingstijden. Dus ook ’s avonds en/of in het weekend!

Waar vind ik het DHL PARCELSHOP?
Er zijn in Nederland al 850 DHL PARCELSHOPS. Iedere week komen daar weer nieuwe bij! Houd onze website in de gaten voor informatie over nieuwe DHL PARCELSHOP-vestigingen.

Hoe herken ik een DHL PARCELSHOP?
DHL PARCELSHOPT is een locatie bij u in de buurt waar u pakjes kunt ophalen en/of verzenden. Vaak U herkent een DHL PARCELSHOP aan onderstaand logo op lichtbakken en borden binnen en het DHL PARCELSHOP. 
 

Welk DHL PARCELSHOP kies ik?
U kunt elk DHL PARCELSHOP kiezen om uw pakje in te leveren! Dicht bij uw huis, uw werk of op uw route! U weet immers zelf wat u het beste schikt! Welk DHL PARCELSHOP u kiest voor de geadresseerde kunt u uiteraard het beste met hem/haar bespreken. Zoek snel het dichtstbijzijnde DHL PARCELSHOP bij u in de buurt.

Wat zijn onze openingstijden?
Check onze locator voor de openingstijden van uw DHL PARCELSHOP.