Inkoop van nieuwe-en gebruikte serviezen, serviesdelen en serviesgoed.

The Restylers.nl ( Leeuwarden) heeft een grote collectie gebruikte Scandinavische en buitenlandse serviezen en serviesdelen inclusief sieraden, brons, zilver, rvs, Nederlands aardewerk en glaswerk. Wekelijks wordt onze collectie aangevuld met nieuwe items. Veel van onze klanten uit het binnen - en buitenland maken bij ons hun vintage servies weer compleet. Ieder item wordt vakkundig door ons geïnspecteerd voor dat deze aangeboden wordt in onze online shop

Opzoek naar dat ene ontbrekende serviesdeel?
Bent u opzoek naar een bepaald serviesdeel laat het ons dan weten onder vermelding van uw e mail adres en zodra het item bij ons binnenkomt ontvangt u van ons bericht.

Inkoop
Particulier.

Heeft u nog  serviesdelen, sieraden, verlichting (Artemide, Luceplan, Foscarini, Louis Poulsen) of andere design items over die u wilt verkopen neem dan contact met ons op. Wij kopen deze items graag van u mits deze in goede staat verkeren. Graag ontvangen wij van u een duidelijke foto en een goede omschrijving van het item dat u wilt verkopen. Deze kunt u ons via de e mail (mail@therestylers.nl) toezenden  onder vermelding van uw verkoopprijs. Houd rekening met de marktprijs die op dat moment actueel is. Aanbiedingen zonder afbeeldingen of verkoopprijs neem ik niet in behandeling!

Wilt u alleen  een prijsindicatie ontvangen van wat de serviesdelen waard zijn (dit is dus niet onze inkoopprijs) dan is dat mogelijk. Hiervoor hebben wij natuurlijk wel de hierboven vermelde informatie nodig. Voor deze service rekenen wij € 25,00, dit bedrag krijgt u terug van ons als u de serviesdelen eventueel aan ons verkoopt. 

Richtlijnen voor aanbieden aardewerk en serviezen.

  • geen haarlijnen

  • geen chipjes

  • geen ernstige krassen

  • geen verdere beschadigingen


Richtlijnen voor aanbieden sieraden.

  • zilveren of gouden sieraden voorzien van merken

  • eventuele stenen moeten aanwezig zijn en onbeschadigd

  • geen kapotte sieraden

  • lichte gebruikskrasjes toegestaan
     

Bij verzending door u vindt de uitbetaling plaats na ontvangst van het (de) item(s) door ons. Items die beschadigd bij ons worden aangeboden worden niet uitbetaald. Betaling vindt plaats via bankoverschrijving of contant. Inruil is ook mogelijk, u ontvangt dan van ons een hogere waarde voor het item. Voor vragen kunt u ons mailen.

Commerciële bedrijven.
Wij kopen graag uw oude voorraad serviesdelen op. Wilt u iets aan ons aanbieden dan ontvangen wij graag een voorraadlijst van de artikelen die u ter verkoop aanbiedt met een duidelijke omschrijving, aantallen en eventueel product foto's onder vermelding van uw verkoopprijs.